- نویسنده : ویکی مدیکال
- ۳۰ تیر ۱۴۰۲
- کد خبر 12917
- 370 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

فهرست مطلب
تفاوت ایمپلنت لیزری و معمولی – برخی اوقات به دلایل مختلفی ممکن است یک یا چند تا از دندانهای خود را از دست بدهیم. این اتفاق باعث میشود تا در هنگام لبخند زدن جای دندان افتاده در دهان دیده شود و حس ناخوشایندی در فرد ایجاد شود بنابراین فرد از لبخند زدن در جمع خودداری میکند و اعتماد به نفسش کم میشود. اما امروزه با پیشرفتهای علم دندانپزشکی در زمینه درمانی و زیبایی تقریبا تمام مشکلات و ناهنجاریهای دهان و دندان با روش هایی مانند ایمپلنت، ارتودنسی، لمینت دندان و … قابل حل است.
استفاده از ایمپلنت دندان یکی از راههای پر کردن جای دندانهای خالی است. اگر شما هم دندان افتاده دارید پس این مقاله برای شما نوشته شده است. تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا بدانیم ایمپلنت چیست؟ تفاوت ایمپلنت لیزری و معمولی چیست؟ و اصلا چرا باید جای دندانهای افتاده را پر کنیم؟
چرا باید جای دندانهای افتاده را پر کنیم؟
عده زیادی از افراد زمانی که دندان خود را در اثر پوسیدگی، صدمات و آسیب در اثر فشار و یا دلایل دیگر از دست میدهند، به پر کردن جای خالی دندان خود اقدام نمیکنند و جای آن در دهان خالی میماند. بهتر است بدانید خالی ماندن جای دندان در دهان علاوه بر زیبایی لبخند، تاثیر بدی بر سلامت و عملکرد دهان و حتی سلامت عمومی بدن دارد. در ادامه به چند مورد از عوارض خالی ماندن جای دندانهای افتاده میپردازیم:
- تحلیل رفتن استخوان فک
- انحراف دندانهای مجاور و کج شدن آنها
- به هم ریختن بایت (نحوه تماس دندانها در هنگام بسته بودن فک)
- ایجاد مشکلاتی در جویدن غذا و ایجاد مشکلات هضم و گوارشی
- پیری چهره
موارد گفته شده در بالا چند مورد از عوارض خالی بودن جای دندان در دهان است. هر کدام از دندانها وظیفه خاصی در بدن انجام میدهند و در صورت نبودن، هیچ دندان دیگری نمیتواند جای آن را پر کند. ایمپلنت دندان روشی مناسب برای پر کردن جای دندانهای شماست.
ایمپلنت دندان
در گذشته کاشت دندان یک عمل لوکس و فقط مخصوص قشر خاصی از افراد بود، اما امروزه با گسترش علم و سادهتر شدن روند کاشت دندان، این عمل در اختیار تمام افراد قرار دارد. ایمپلنت دندان در واقع جایگزین ریشههای دندانها میشود و بر یک پایه قوی برای دندان دائمی (ثابت) یا قابل جا به جایی قرار میگیرد. جنس ایمپلنت، تیتانیم خالص است که با بدن سازگاری دارد. ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته شماست.
ایمپلنت لیزری چیست؟
ایمپلنت لیزری جزو جدیدترین روشهای ایمپلنت محسوب میشود. استفاده از لیزر در کاشت ایمپلنت دندان کمک شایانی به دندانپزشکان و متخصصان ایمپلنت کرده است. در این روش، کاشت دندان، نیاز به دقت فراوانی دارد. به کار بردن لیزر با طول موج مناسب و دقیق نکتهای است که باید توسط متخصص ایمپلنت رعایت شود.
مزایای ایمپلنت لیزری (تفاوت ایمپلنت لیزری و معمولی)
در ایمپلنت لیزری:
- میزان جراحت بافت به حداقل میرسد.
- سرعت بهبود افزایش پیدا میکند.
- باعث کاهش درد و خونریزیهای احتمالی میشود.
- کارایی درمان بالا میرود.
- امکان بسیاری از عملها با استفاده از لیزر فراهم میشود.
- عفونتهای احتمالی بعد از کاشت دندان کاهش مییابد.
- برداشتن بافت نرم، برداشتن بافت متورم و ملتهب و بافتهایی که در جای نامناسب رشد کردهاند، به راحتی انجام میپذیرد.
تفاوت ایمپلنت لیزری و معمولی چیست؟
نتایج حاصل از ایمپلنت با استفاده از لیزر بهتر میشود. زمانی که دندانپزشک از ایمپلنت لیزری استفاده میکند کارایی درمان بالا میرود و هزینهای که در بلند مدت خواهد شد، کاهش پیدا میکند. تقاضای ایمپلنت لیزری روز به روز افزایش پیدا میکند و با استفاده از این روش، بیماران، دیگر نگران نتیجه درمان، موفقیت درمان، درد و تورمهای ناشی از ایمپلنت نخواهند بود.
عوارض ایمپلنت لیزری (تفاوت ایمپلنت لیزری و معمولی)
در هنگام انجام ایمپلنت لیزری حتما باید چشمان بیمار با عینک پوشانده شود. زیرا در غیر این صورت انرژی لیزر توسط قرنیه جذب و باعث آسیب جدی به چشم میشود. هر دندانپزشکی که از این روش استفاده میکند باید کاملا به آن مسلط بوده و آموزشهای لازم برای استفاده از دستگاه را دیده، و دورههای آن را گذرانده باشد.
هزینه ایمپلنت
هزینه ایمپلنت به عوامل زیر بستگی دارد:
- مهارت، تجربه و شهرت دندانپزشک
- کیفیت قطعات
- ضمانت
- نوع ایمپلنت
- روش انجام ایمپلنت
برای اینکه از هزینه دقیق ایمپلنت برای خود آگاه شوید باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا پس از انجام معاینات لازم بهترین روش ایمپلنت و هزینه آن برای شما مشخص شود.استفاده از ایمپلنت لیزری به سرعت در حال گسترش است، و استقبال فراوانی از این روش هم در بین بیماران و دندانپزشکان شده است. این که ایمپلنت معمولی برای شما بهتر است یا ایمپلنت لیزری بستگی به نظر خود شما و دندانپزشکتان خواهد داشت. بنابراین بعد از مراجعه به دندانپزشک شرایط هر کدام از انواع درمانها را جویا شده و سپس بهترین روش درمانی را انتخاب کنید، تا سلامتی را به دهان و دندانهای خود هدیه کنید.
https://wikimedical.ir/?p=12917