×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

درمان ایمپلنت در بیماران اکتودرمال دیسپلازی

آیا ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی مناسب است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله!!! پزشکان بسیاری توانسته اند از ایمپلنت برای مشکلات دندان که در بیماران اکتودرمال دیسپلازی وجود دارد، استفاده کنند و مشکل اختلال در دندان های این بیماران را برطرف کنند. برای درک بهتر این موضوع ابتدا باید با بیماری اکتودرمال دیسپلازی آشنا شوید سپس به دنبال روشی مناسب برای برطرف کردن اختلال های موجود در دندان های این بیماران باشید. برای درمان این اختلال ها می توان از ایمپلنت و دندان استفاده کرد. بهترین روش، ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی تحت نظر پزشکان مجرب و عالی است. ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی ممکن است طی چندین مرحله تحت شرایطی خاص صورت گیرد.

 

بیماری اکتودرمال دیسپلازی چیست و چه تاثیری در زیبایی دندان ها دارد؟

بیماری های بسیاری وجود دارد که با درمان ایمپلنت دندان برطرف می شوند که یکی از این بیماری ها اکتودرمال دیسپلازی است. این بیماری نوعی اختلال ساختاری اکتودرمال است که باعث آسیب رسیدن به پوست، مو، ناخن و دندان و غدد می شود. این بیماری در اکثر مواقع ارثی است و از بدو تولد به همراه کودک است برای تشخیص این بیماری آزمایشاتی بر روی دندان های این افراد انجام می دهند. این بیماری علائم بسیاری مانند خشکی پوست، داشتن موهای نازک سر و بدن، ناخنهای دیستروفیک و بی دندانی و همچنین غدد عرق ناقص است.

بخوانید  سدیشن دندانپزشکی زیبایی

این بیماری در پسران بیشتر شایع است و نواحی که در آنجا دندان وجود دارد دارای استخوان های ناقص و تیز هستند که عمل ایمپلنت را ممکن است دشوار کنند به همین دلیل ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی ممکن است چندین مرحله با دقت بالا تحت نظر مجرب صورت بگیرد.

 

ایمپلنت دندان چیست؟

افرادی که به هر دلیل دندان های خود را از دست می دهند یا در مواردی دچار بیماری هایی مانند اکتودرمال دیسپلازی که سبب اختلال و نقص در دندان ها و بی دندانی می شوند، با انجام این عمل دندان های از دست رفته خود را بدست می آورند. در این عمل میله ایمپلنت را درون استخوان فک قرار می دهند و با گذشت دوره مورد نظر و جوش خوردن میله ایمپلنت با استخوان فک، روکش ایمپلنت را روی آن قرار می دهند. ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی که دارای سندروم بی دندانی هستند بسیار مناسب است و این بیماران می توانند با ایمپلنت دندان، زیبایی را به چهره خود هدیه کنند.

بخوانید  دندان مصنوعی متحرک یا ایمپلنت

ایمپلنت دندان چیست

ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی و درمان آن

همانطور که در بالا اشاره کردیم این بیماری نوعی اختلال و نقص در دندان ها ایجاد می کند و بیماری نادری است. در بعضی از مواقع باعث افتادن دندان ها می شود ولی در اکثر موارد فرد بیمار دندان ندارد. استخوان های فک این بیماران به دلیل نبودن دندان به خوبی رشد نمی کنند و برای ایمپلنت دائمی دندان نیاز به پیوند لثه است. در گذشته از پروتز های متحرک برای این بیماران استفاده می شد اما به دلیل رشد نکردن مناسب استخوان فک بیماران، گزینه مناسبی برای درمان نبودند. با پیشرفت علم ایمپلنت های دندانی جایگزین مناسبی برای پروتز های متحرک شدند ولی برای انجام این عمل نیاز به پیوند لثه تحت نظر دندانپزشک مجرب است. طی مطالعات انجام شده درمان ایمپلنت در این بیماران در فک بالا ۹۱ درصد و در فک پایین ۷۶ درصد موفقیت آمیز بوده است. برای ایمپلنت دندان بهتر است تا رشد این بیماران متوقف نشده است این عمل صورت نگیرد ولی در برخی از موارد بیماران به دلیل نبودن دندان در دهان خود برای جویدن غذا دچار مشکل می شوند به همین دلیل ایمپلنت دندان این افراد را میتوان در سنین پایین برای جویدن بهتر غذا انجام داد.

بخوانید  علل شکستن ایمپلنت و راه درمان آن

درمان ایمپلنت در بیماران اکتودرمال دیسپلازی

شرایط درمان ایمپلنت در بیماران اکتودرمال دیسپلازی چگونه است؟

در ابتدا باید بیماری اکتودرمال دیسپلازی توسط پزشک تشخیص داده شود سپس شرایط مناسب برای کاشت ایمپلنت برای این بیماران توسط دندانپزشک بررسی شود. از علائم شایع این بیماری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نازکی موهای سر و بدن

خشکی پوست

داشتن چانه و پیشانی برجسته

بی دندانی

لب های ضخیم و….

برای این بیماران به دلیل اینکه استخوان های فکشان به خوبی رشد نکرده است،از ایمپلنت هایی با قطر کم استفاده می کنند و همین ایمپلنت ها مانند ریشه دندان برای روکش های ایمپلنت عمل می کنند. و افرادی که ایمپلنت دندان را انجام داده اند نسبت به افرادی که از پروتز های متحرک استفاده کرده اند رضایت بیشتری دارند.

 

مراقبت از ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی چگونه است؟

مراقبت های لازم از ایمپلنت برای بیماران اکتودرمال دیسپلازی مانند افراد عادی است و نیاز به مراقبت های بیشتر و یا کمتر نیست ولی انجام این عمل برای این بیماران طی مراحل بیشتری و در برخی از موارد با عمل های دیگر مانند پیوند لثه صورت می گیرد.

بخوانید  تاثیر ویتامین D بر ایمپلنت دندان

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظرات در مورد درمان ایمپلنت در بیماران اکتودرمال دیسپلازی