×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

روش پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان یکی از جدیدترین جراحی های صورت گرفته در بسیاری از کلینیک های زیبایی به شمار می آید که استخوان مورد استفاده در این جراحی از روش های بسیار متعددی تامین می شود و همین روش های تامین استخوان سبب شده است که روشهای متعددی برای انجام این فرایند یا جراحی به وجود بیاید. لازم به ذکر است که درد ناشی از عمل جراحی مذکور بسیار اندک بوده و بیماران می توانند با مصرف مسکن های تجویز شده به راحتی از پس این جراحی بربیایند.

پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان چیست؟

آیا شما نیز به دنبال پیوند استخوان ایمپلنت دندان هستید؟ آیا می دانید که مراقبت های بعد از پیوند استخوان کدام می باشد؟ از شما دعوت می شود که ما را تا پایان مقاله پیش روی خود همراهی کرده و اطلاعات جالب را در این خصوص به دست بیاورید. پیوند استخوان به فرایندی گفته می شود که در صورت از بین رفتن دندان ها برای بازسازی استخوان دندان توسط دندانپزشک خوب در تهران مورد استفاده قرار می گیرد.

استخوان دندان در اثر مشکلات بسیار زیادی به مرور زمان دچار تحلیل شده و برای انجام ایمپلنت نیاز به پیوند استخوانی دارد که در این صورت بیماران بایستی برای این امر به دست یکی از بهترین و مجرب ترین پزشکان بسپارند. پیوند استخوان با توجه به میزان هزینه کاشت دندان به دو صورت انجام می گیرد که در زیر به آن‌ها اشاره کرده ایم.

همچنین بخوانید: ایمپلنت دیجیتال

انواع روشهای پیوند استخوان در ایمپلنت

  •  در روش اول برای درمان استخوان دندان برای به کار گیری ایمپلنت به وسیله جراحی GRT اقدام به پیوند استخوانی می کنند.
  •  روش دوم نیز به منظور جوش خوردن کافی ایمپلنت به استخوان فک می باشد که در این حالت از استخوان مصنوعی برای جوش دادن این عمل استفاده می شود.

در ادامه مقاله سعی بر آن داریم تا در مورد نحوه ی این فرایند و مراقبت های بعد از عمل جراحی توضیحات بیشتری را به حضورتان ارائه دهیم.

همچنین بخوانید: علت لق شدن ایمپلنت دندان چیست؟

فرآیند انجام پیوند استخوان در ایمپلنت

یکی از مهمترین موضوعاتی که در مورد پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان وجود دارد فرایند این جراحی می باشد به طوری که افراد نگرانی های بسیار زیادی را در این مورد از خود نشان می دهند و در این خصوص بایستی بگوییم که پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان فرایند بسیار آسان و پیچیده ای نیست و جراح پزشک استخوانی را از منابع بسیار مختلف تهیه کرده و آن را به منطقه مورد نظر خود پیوند می زند.
البته اشاره به این نیز بسیار ضروری است که در صورت کمبود لثه، پزشک مقداری لثه را از خود بیمار برداشته و پیوند مورد نظر خود را انجام می دهد. لازم به ذکر است که پیوند استخوان نیاز به تجربه و دانش بسیار بالایی دارد که فقط پزشکان متخصص می‌توانند از پس این جراحی بربیایند.

آیا پیوند استخوان برای ایمپلنت درد دارد؟

در این خصوص می توان گفت درد پیوند استخوان دندان بیشتر از درد کشیدن دندان نمی باشد و پزشک معالج با استفاده از داروهای مسکن بی حسی موضعی را در محل جراحی انجام می دهد. همچنین لازم به ذکر است که پزشک معالج بعد از انجام جراحی لازم داروهای مسکن به بیمار خود تجویز می کند که از درد بیمار کمتر شود.
البته بسیاری از بیماران بر این باورند که این جراحی مذکور هیچگونه درد غیر تحملی را به دنبال ندارد و می توان به راحتی عواقب این جراحی را تحمل کرد. به همین جهت شما نیز هیچ گونه نگرانی و دلواپسی در مورد درد ناشی از این بیماری را نداشته باشید و به راحتی خود را برای پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان آماده کنید. همچنین می توانید در مورد این موضوع نیز با دندانپزشک خوب در تهران صحبت های لازم را قبل از عمل جراحی انجام دهید.
پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

مراقبت های لازم بعد از پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان

لازم به ذکر می باشد که پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان نیاز به یکسری از مراقبت های بسیار ویژه دارد که بیمار بایستی بتواند در مورد این موارد نهایت توجه را داشته باشند تا بتوانند در مدت زمان بسیار کوتاهی به سلامتی و زیبایی مورد نظر خود دست پیدا کنند. از مهمترین و اصلی ترین مراقبت های لازم برای پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  1.  پس از انجام عمل جراحی به هیچ وجه محل زخم را لمس نکنید
  2.  از شستشویی طولانی مدت و شدید محل زخم به شدت خودداری کنید.
  3.  تا ۲۴ ساعت بعد از عمل جراحی تف نکنید تا خونریزی مجددی در دهانتان صورت نگیرد.
  4.  از استعمال دخانیات جلوگیری لازم را انجام دهید.
  5.  برای نوشیدن مایعات به هیچ وجه از نی استفاده نکنید.
  6.  سعی کنید داروهای تجویز شده توسط پزشک را به موقع مصرف کنید.
  7. در صورت بروز مشکلی می توانید سریعا با پزشک خود در تماس باشید.

توجه کردن به تمام موارد مذکور در فوق بسیار ضروری و مهم می باشد و تمام بیماران بایستی به این نکات توجه ویژه ای را داشته باشند.

تهیه مواد مورد نیاز در پیوند استخوانی

پیوند استخوان در کاشت دندان، استخوان مورد استفاده از راه های بسیار مختلفی تهیه و تامین می شود که از مهمترین این راه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  استخوان فرد بیمار: معمول ترین روش برای تامین استخوان در عمل جراحی، از خود بیمار تهیه می شود که این استخوان معمولا از قسمت عقب تر فک پایین تامین خواهد شد.
  •  استخوان بدن حیوانات: ساختار مولکولی استخوان های حیوانات بسیار مشابه به استخوان انسانی می باشد.
  • مواد سنتزی: در این روش استخوان مورد نیاز در آزمایشگاه های پیشرفته تهیه و آماده می شود که مواد مورد استفاده در این استخوان بدن را تحریک می کند که اقدام به استخوان سازی طبیعی داشته باشند.
  •  استخوان افراد دیگر: در این روش استخوان مورد نیاز از بدن فرد دیگری تامین می شود که معمولا این روش آخرین گزینه برای تامین استخوان مورد نیاز می باشد و پزشک معالج در آخرین لحظه اقدام به استفاده از روش دارد.

انواع پیوند استخوان

یکی از مهمترین عواملی که سبب شده است تا امروزه شاهد انواع پیوند استخوان در درمان ایمپلنت دندان باشیم، راه های بسیار متنوعی که برای تامین استخوان مورد نیاز است، می باشد به طوری که هر کدام از این راه های تامین استخوان می تواند یک روش عمل جراحی متفاوتی را داشته باشد که از مهمترین این روش های جراحی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روش اتوگرافت: در این روش استخوان لازم را از بدن خود بیمار تامین می کنند.
  • آلوگرافت: استخوان استفاده شده در این روش از استخوان افراد دیگر تامین می گردد.
  •  زنوگرافت: در این روش استخوان مورد نیاز از بدن حیوانات تهیه و تامین می شود.
  •  آلو پلاست: این روش حاصل از استخوانی است که از مواد سنتزی به دست می آید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظرات در مورد پیوند استخوان در ایمپلنت دندان